Centralventilation lägenhet

Centralventilation Lägenhet

Bor du i flerfamiljshus med centralventilation lägenhet så behöver du en spiskåpa utan inbyggd motor. Fjäråskupan har förstås en lösning för dig på jakt efter en köksfläkt för centralventilation i lägenhet.

Bor du i lägenhet med gemensam centralventilation så är Centralventilation Lägenhet styrsystemet för dig. Spiskåpan är då försedd med ett motordrivet spjäll med grundflödeslucka. Spiskåpan har ingen egen motor utan fastighetens centralventilationssystem styr hela fastighetens luftflöden.

Grundflödet justeras (av en ventilationstekniker) in via en lucka i spjället. Spjällfunktionen styrs via en timer som automatiskt återgår till grundflöde efter cirka 60 minuter.

Vill du ha en mer effektiv köksfläkt vid centralventilation i lägenhet så kan våra Assist-lösningar vara något för dig. Assist och Assist Plus finns både för Centralventilation Lägenhet och Villa. Assistmotorn är en form av köksfläkt för centralventilation som hjälper till att höja flödet (osupptagningen) i äldre och trötta centralventilationssystem.

Assist är en vanlig AC-motor med tre användarhastigheter. Assist Plus har också tre användarhastigheter men är utrustad med en betydligt starkare EC-motor som är steglöst injusteringsbar mot just ditt ventilationssystem, något som möjliggör en maximal optimering av flödet genom kupan.

Nyhetsbrev

Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.

Produktkatalog

Beställ eller läs vår produktguide här

Produktkatalog 2024 Beställ

Fjäråskupan logo

© 2024 Fjäråskupan

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info