23 juni, 2022

Fisk

Laxmousse med friterat knäckebröd

Ingredienser:

För ca 2 st stora serveringar eller 4 st lite mindre.

100 kallrökt lax
100 g färskost
2 msk creme fraiche
1-2 tsk citronsaft
En nypa Salt.

Gör såhär:

Mixa lax, creme fraiche, färskost, citron och salt. Rör sedan med en sked ner den röda stenbitsrommen försiktigt.
Placera på tallrik och garnera med de spröda tunnbröd, riven färsk pepparrot, finhackad gräslök, svartpeppar och slutligen lite röd stenbitsrom. Går även att addera lite torkade ätbara blommor för syns skull!

Enkel förrätt/tilltugg!

Nyhetsbrev

Följ oss för inspiration, nyheter om produkter och mycket mer.

Produktkatalog

Beställ eller läs vår produktguide här

Produktkatalog 2022 Beställ

Fjäråskupan logo

© 2022 Fjäråskupan

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Mer info